Tänäänpä siis. Otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin projektini, jos tästä joskus ikinä jotain tulisikin jopa.. B)

Ensimmäinen koulupäivä tietenkin aiheutti stressiä, joten heräsinkin jo luvattoman aikaisin puoli 7 aikoihin. (joka olisi oikeasti heräämistavoite jokaiselle päivälle, mutta jotenkin kummasti se aina venyy vähintään seitsemään...) Siinäpä jäi mukavasti aikaa syödä jotakin aamupalaa, ja yllättävän hyvin kestin ruokailuun parin ruispalan ja kaakao(voiei! tätä minun ei pitänyt tehdä..) voimalla.

Koulussa söin suht.normaalisti, vaikka ruokaa olikin erittäin vaikeaa saada alas.. Kuvitelkaapa,. ruoka joka ei OIKEASTI maistu yhtään miltään, sitä ei kyllä todellakana tee mieli syödä.. Ehkä ihan hyvä niin, ei tule syötyä liikaa ! <:

Koulun jälkeen en periaatteessa ole syönyt paljoa, mutta se vähäkin, mitä olen syönyt, on ollut ravintoarvoiltaan todella huonuoa syötävää..
Pahin ehkä oli tänään syömäni viineri ( ei enää ikinä näitä kiitos.. ) jonka poikaystäväni isä (joka aika todella harvoin minulle mitään sen erikoisempaa puhuu..) onnellisena kiikutti eteeni, eihän siitä kehdannut kieltäytyä, vaikka mieli kyllä teki..

Kuitenkin, tuon viinerin ansiosta päivän kalorimäärä menee arviolta jossain 1500-2000 paikkeilla, kammottavaa. Loppuillan elän kyllä vain teetä juomalla, en varmasti syö enää mitään, vaikka ehkä nälkä kohta tuleekin.. :D

Tänään sain myös itseäni oikeasti pitkästä aikaa sen verran niskasta kiinni, että lähdin lenkille!
Säälittävän lyhyt räpellys tuo kylläkin oli, ensin kävelin vajaan 2km, sitten juoksin/hölkkäsin toiset vajaa 2km.
Itselleni tuo on oikeasti saavutus, en muista koska olisin viimeksi lähtenyt pihalle kunnolla juoksemaan..
Pienestä lumisateesta ja tuulesta huolimatta tuo kannatti, en edes muistanut kuinka hyvä fiilis tulee siitä, kun tuntuu, että on tehnyt jotain. :D

Eilen tein myös ensimmäistä kertaa ehkä kahteen kuukauteen vatsalihakset, punnerrukset jne. Sekin kannatti, tuli oikeasti hyvä fiilis siitäkin. :D

Kerran päivällä erehdyin katsomaan reisiäni hieman tarkemmin, tulin siihen tulokseen että en oikeasti kestä tälläisiä. Mutta, toivottavasti tästä asiasta ei kevään mittaan enää huolehtia.. :D toivottavasti siis.

Nyt on kaikenkaikkiaan aiiika hyvä fiilis.

Ja nyt alkaakin 2 tunnin tv-putki, ensin ihailen täydellisiä vartaloita Huippumalli haussa-jutusta, sitten ihailen muutenvain täyellisiä naisia.

to be continued.