np. Chisu- mun koti ei oo täällä.. tai jotenkin noin.

Päädyttiin sitten eilen katsomaan Sooloilua, tykkäsin aivan tosipaljon, suosittelen !

Eilinen meni tosiaan vähän vielä odotettuakin pahemmaksi possuiluksin, mutta päätin, että kävelin paljon muuta, en jaksa stressata siitä. ( paitsi sen verran, että ei toisen samanlaisia mättöpäiviä kiitoooos. )
Ja tuo annettiin anteeksi, se oli kuitenkin koeviikon loppu ! jjeeshh.

Tänään olen ollut sen pahemmin possuilematta, okei olisin voinut elää ilman sitä vanukasta ja sitä yhtä rahkaa, mutta kun possuilu jäikin sitten siihen, niin annan nuo anteeksi itselleni..
Okei aamulla join kaakaota. Huomasi kyllä, että en ole sitä hetkeen juonut.. Joskus join heittämällä ainakin 3-5 lasia päivässä.. hhrr! Viime aikoina ei ole tehnyt edes mieli kaakaota.. Taidan osata ehdollistaa itseni siitä eroon ! ( ja voin kertoa, että tämän aamuinen kaakaokaan ei maistunut niin hyvältä kun se ennen maistu.. tiedä sitten mistä johtui.. ;D )

Illalla on vielä reenit, siellä kuluu kaloreita. kivaa. Tällä kertaa en kävele sinne tai pois, tämä nuha ei antaisi sitä kyllä anteeksi. Nytkin jo kärsin aamulla heräämisestä, kun tuntuu ettei henki kulje niin millään.. :\

Mutta en mä pahasti ole kipeä, reeneihin menen silti.

Nyt jatkamaan koulujuttuja, viimeiset tehtävät tässä jaksossa ! ( ellen siten saa 4 jostain kokeesta, mutta voisin väittää että en kyllä saa. :D )