Jau !

Tänään on ollut taas todella hyvä päivä. <:

Ainoa ylimääräinen syötävä on ollut jonkinlainen kaakaovanukas ja ehkä pari ylimääräistä leipää, muuten olen osannut olla syömättä turhaan.. En mennyt edes kahville, vaikka äitini pyysikin, arvasin jo etukäteen, ettei siitä mitään olisi tullut.. Saatan olla jokseenkin herkkusuu, olisin syöny koko leipomon tyhjäksi tai vastaavaa, auts.

Kalorilaskuri.fi on nyt ruuhkautunut, joten en osaa sanoa kuinka paljon on tullut syötyä, mutta veikkaisin jotain 1600 pintaan.. Korkeintaan. :D

Tänään olen myös kerrankin ihan oikeasti liikkunut !
Säbäharjoitukset alkoivat tänään, niitä siis jatkossa ainakin 2 krt viikossa.

Meiltä hallille on matkaa noin 3,5-4,5km, tarkkaa matkaa en osaa sanoa, mutta muistelisin, että se olisi ollut n.4,2km.
Päätinkin jo eilen, että sään salliessa kävelen reeneihin, saanpahan edes jonkinlaista hyötyliikuntaa.. Kävelinkin. Välillä myös hölkkäsin, mutta reppu ja mailakassi selässä juokseminen ei ollut paras vaihtoehto.. perille kuitenkin pääsin, selvisin reeneistä hengistä, ja lopulta vielä hölkkäsin kotiinkin, vau ! (paluumatkalla ei tarvinnut raahata kamoja mukana, joten hölkkääminenkin onnistui..jee!)

Päivän liikunnat siis yhteensä : n.8 km kävelyä/hölkkää/juoksua + 1,5h salibandyä.

Aamulla olivat muuten myös vanhojentanssiharjoitukset, eli liikuntaa sain siitäkin. Voin vakuuttaa, siinäkin tuli oikeasti hiki. hui. :D

Joten, kalorilaskuri.fi:n avustuksella voin kertoa, että olen kuluttanut tänään liikunnan avulla ehkä noin 600-850 kcal.

Olisin saanut syödä yhteensä n. 2500kcal edestä, joten ilman mitään sen suurempia laskutoimituksia, voin varmaankin sanoa, että tämä päivä on aika lailla onnistunut? (:
Illalla vielä vatsat, selät, punnerrukset ja muut, niin voin iloisesti huomenna viettää ehkä jonkinlaista välipäivää, edessä on ilta poikaystäväni luona.. <:
Okei enpä kyllä tiedä, ehkä lähdetäänkin kävelylle, hänkin on innostunut lenkkeilystä ! tykkään.