hyi
hyi
hyi
hyi
hyi
.

hyi!


ällötän itseäni. ja paljon.


Äsken meinasin pitkästä aikaa tehdä jotain inhottavaa itselleni.. Huomasin popsineeni melkein paketillisen keksejä, hyi varmaan 1000kcal. :| HYI ! yök yök yök ! en sorru enää ikinä noin. HYI ! loput ( muutama ) keksit annan kelle tahansa, en ainakaan itse niihin enää koske.

Iski kamalin ahdistus, yritin oksentaa ne pois. Hitto kun en enää osaa. :s
Olisin varmasti kiduttanut itseäni ja kauan, ellen olisi tajunnut, että äänet kylppäristä tosiaan kuuluu koko taloon, enkä haluaisi tuollaisella asialla ketään vaivata.. Enpä saanut itsestäni irti oikeastaan muuta kun vähän random-limoja. säälittävää.


Tänään kyllä kävelen reeneihin, ihansamaihansama, vaikka onkin tuollainen paska sää ja huomenna matikan koe.

En kestä katsella itseäni peilistä. Tänään oli aamukiire, katsoin ensimmäisen kerran peiliin kun olin lähdössä koulusta.. en tykkää en tykkä en tykkää! hyi.


oikeesti mua ällöttää ihan tajuttomasti. Ja kokoajan oksettaisikin, mutta en uskalla mennä oksentamaan. en halua että ne kuulee.

Okei illalla reenit, joihin kävelen. ja kävelen poiskin. Jos jaksan hölkätä ainakin toisen matkoista, kulutan tänään aika reippaasti päälle 1000 kcal kalorilaskurin mukaan .

Oletetaan myös, että en syö tänään mitään, ja teen illalla lihaskuntoa.. Niin loppujen lopuksi voisin jäädä ihan plussille  ( tai no miinuksille ) mutta silti . Nyt on niin paska fiilis että en halua ajatella tätä päivää hyvänä.