Nyt kirjoitan vain pikaisesti, pakko päästä nukkumaankin tästä joskus..huoh.

Pakko myöntää heti alkuun, en saa itseäni kunnolla niskasta kiinni, ellei ole oikeasti pakko.

Projektin ensimmäinen päivä meni mielestäni hyvin, yhteensä tuli syötyä vain alle 1000 kcal.. Asiaan ehkä vaikutti aika paljon edellisillan (ja -yön) juhliminen, koko päivänä ei oikein ollut syömisfiilistä, ja herääminenkin meni melkein kolmeen.. hups. Liikuttua ei kuitenkaan tullut, en kerennyt enkä muutenkaan jaksanut itseäni pahemmin liikutella..

Eilinen ja tämä päivä ei kuitenkaan ole mennyt niin hyvin kuin voisi.. Huomasin, että sen saa mitään aikaiseksi, ellei ole mitään jokapäiväisiä rutiineja ja muita, lomalla kun vielä olen.. Kokoajan on ympärillä ihmisiä, jotka alkavat heti katsoa, jos syön vähän tai jätän jotain syömättä tai lähden yhtäkkiä juoksemaan pihalle tai vastaavaa..

Positiivista tänään, en juonut ainoatakaan lasillista kaakaota ( suurin paheeni.... ) enkä karkkiakaan, vaikka tarjottiin. Lisäksi kävin myös pihalla, vaeltelimme ehkä päälle tunnin tuolla lähistöllä, oli mukavaa, vaikka kylmä tulikin.. Kauemminkin olisi viihtynyt, mutta poikaystävän aikataulut eivät oikein antaneet enempää aikaa.. :\

Luulenpa siis, etten edes uskalla laskea kaloreita ym ennen ensi maanantaita, koska vasta silloin alkaa taas koulu ja normaali arki.. Jos saisi silloin kunnolla aloitettua tämänkin homman. Ja voisin myös yrittää pikkuhiljaa keskittyä ihan pikkuisen enemmän myös koulunkäyntiin ja muihin velvollisuuksiin, jotka ovat tässä viime aikoina ihan hieman jääneet vähemmälle huomiolle.. auts.
Ajattelin myös, että lähtöpainon ym pistän ylös vasta sitten maanantaina

Nyt voisin kyllä ainakin sanoa että wish me luck, kestää niin kauan että tajuan että mun on oikeesti tehtävä jotain ja kunnolla..


Näytän joka päivä kamalammalta.