.. ja projektini virallisesti alkaa. Okei ehkä vajaa 3 päivää, mutta joo.

Nojuu. Viime päivät ei oo olleet mitään kovin hyviä noin ruuan ja liikunnan suhteen.. Joulu nyt meni miten meni, syötyä tuli paljon ja vähän enemmän.. Oikeastaan söin eniten vain suklaata, jouluruokien ystävä kun en oikein ole. Mutta tosiaan suklaata ja muita karkkeja on tullut nyt vajaan viikon aikana tullut syötyä niin paljon, että en uskalla edes ajatella sitä kalorimäärää, mitä itseeni olen niiden avulla kerännyt.. hyihyi.

Joululahjaksi toi pukki muuten henkilövaa'an, sellainen kun meiltä puuttui. Siitä lahjasta tykkäsin oikeinpaljon, nyt pystyn hieman enemmän kontrolloimaan painoani ja sen muunteluita, toivottavasti. :D

Muutenkin nyt tuntuu, että saattaisin onnistuakin pysymään lupauksissani olla syömättä ja liikkua enemmän. Jo aikaisemmin mainitseman ysäväni lisäksi nyt äitinikin on aloittamassa samantyylistä projektia, vaaka innoitti häntäkin ryhtymään siihen. Hänellä ylipainoa on reilumminkin, ja hän tahtoo myös pitää huolta, että minä en joudu hänen tilanteeseensa, sen takia hänkin jokseenkin tukee pojektiani. (siinäpä taas yksi lause sarjassamme "kuinka-kertoa-asia-mahdollisimman-epäselvästi".)

Myös poikaystävälleni olen asiasta uskaltanut hieman vihjata.. En kuitenkaan sanonut mitään mistään tavoitteistani tai muusta, sanoin vain, että pakko aloittaa kunnon karkki- ja herkkulakko ja alkaa käymään lenkillä.. Hän olikin sitä mieltä, että aikoo itsekin yrittää aivan samaa. Tuo asia piristi paljon, nyt on ympärillä jo monta ihmistä, jotka eivät vahingossakaan tunge minulle mitään ylimääräisiä herkkuja.


Tykkääntykkään. Nyt kun vielä kaikki onnistuisi niin kuin haluaisin, niin tykkäisin todella paljon.

Pikkuhiljaa yritän alkaa jo nyt katselemaan hieman mitä suuhuni laitan ja muta.. Tästä päivästä annan itselleni pisteen siitä, että en mennytkään ostamaan kaupasta suklaata, vaikka mieli teki.. Päätin tehdä itse marjarahkaa, nam !  Ajattelin vielä käydä illemmalla lenkillä.. Siitä en ole kylläkään aivan varma, sillä olo on hieman kipeä, ja tuo tihkusade ja kylmä sää eivät välttämättä houkuta pihalle möngertämään.. Mutta enkä käyn ainakin pyörähtämässä jossain vielä, we'l see. :D